Freestyle Tools

Freestyle Tools

I Freestyle Tools vil vi bevæge os dybt ned i koncepter og teknikker, der både udfordrer og udvider vores forståelse af vores krop, men også af den omverden, som vi færdes i til hverdag. Derudover vil jeg tilbyde redskaber, som går på tværs af stilarter. Koncepterne er inspireret af mange fænomener/stilarter heriblandt hip hop, house, popping, martial arts, naturen, mennesker, figurer osv., og musikken vil også have alskens rødder, hvor house, funk, hip hop og neo soul vil blive repræsenteret i stor grad.

“Freestyle” betyder “free to do any style”, så hvis man søger et sted, hvor man får lov at se omverdenen på en ny måde, eller hvis man ønsker at tilføje noget nyt til sin præfererede stilart, så vil Freestyle Tools være et oplagt valg. Det kræver ikke tidligere erfaring med freestyle, og holdet er for alle niveauer.

OBS. Hip Hop Foundations & Freestyle bliver til to klasser.
Fra mandag d.17. april vil man kunne gå i dybden med:
Hip Hop Foundations mandage kl.17-18
Freestyle Tools mandage kl.18-19

Hip hop Foundation & Freestyle kører som normalt mandag d.20. og 27. marts kl.18-19 og deles så derefter i to efter påskeferien.

Hvis du var tilmeldt Hip Hop Foundations & Freestyle fortsætter du automatisk på Freestyle Tools. Er du ny og gerne vil tilmeldes Freestyle Tools klassen med opstart fra d. 17. april til 22. maj, skriv da en mail til info@dansestudiet.dk.

Rigtig god fornøjelse.

UNDERVISER: Daniel Kalstrup

TID: 18 00 – 19 00 MANDAG

NIVEAUER: 16+, Alle

STUDIE: 3

Facebook Instagram

Freestyle Tools

MANDAG
18:00 - 19:00