Dansestudiet har fået nye indehavere

Lisbet Kokholm Nør & Anne-Teresa Njust Høj overtog d. 1. marts 2020 Dansestudiet Aarhus. Skolen blev grundlagt i 1979 af Gitte Holm under navnet Institut Gitte Holm. I 1999 overtog datteren Susanne Holm skolen, og navnet blev ændret til Dansestudiet Aarhus.
I 40 år har Dansestudiet været en vigtig del af det aarhusianske dansemiljø og det er med stor respekt og taknemmelighed at de to nye indehavere overtager og viderefører Dansestudiet Aarhus.

Skolen er en privat skole og råder over tre sale, en hyggelig café med kig til alle sale, badefaciliteter og reception.

Undervisningen har hovedvægt på modern, jazz, klassisk ballet og street. Der er hold for både nybegyndere, let øvede, øvede og professionelle dansere – uanset alder, niveau og ambition er du velkommen. Nærvær, indlæring i et trygt miljø og respekt for eleven og dansen er nogle af vores grundbegreber.

Skolen er respekteret for sin talentudvikling, og har gennem årene indtaget en betydningsfuld rolle i udviklingen af såvel det lokale som det nationale dansemiljø. Flere af de danske dansere og koreografer, der i dag markerer sig på dansescener i Danmark og Europa, har modtaget undervisning eller uddannelse på Dansestudiet Aarhus.

Dansestudiet Aarhus er central beliggende i Aarhus C tæt på Musikhuset, Bora Bora – dans og visuelt teater, Godsbanen og AROS.

Leave a Reply