Unikum Dansekompagni

Unikum Dansekompagni

Unikum Dansekompagni er Dansestudiets Ungdomskompagni. Her udtages unge, talentfulde dansere mellem 18-25 år, der særligt ønsker at dedikere sig til dansen. Med Unikum Dansekompagni er vores mål at dygtiggøre og udvikle alsidige dansere indenfor flere forskellige stilarter. Derfor arbejder vi både med genre indenfor urban – , moderne – og jazzdans. Det koreografiske materiale vil hovedsagelig også være fusioneret af flere forskellige genre. Vi lægger stor vægt på, at arbejde med dansernes eget personlige udtryk og egen helt unikke stil.
At blive optaget på Unikum Dansekompagni vil først og fremmest kræve dedikation til dansen, disciplin og samt et kæmpe “dansedrive”.

Kompagniet bliver Dansestudiets flagskib, og det vil oftest være Unikum Dansekompagni, der får muligheden, når Dansestudiet skal ud og optræde. Derfor skal man også være villig til at investere meget tid på dansen.

Et indgående kendskab til teknik indenfor ovenfornævnte genrer er en fordel. Det er et kriterie at du har danset min. 3 år, og at du er villig til sideløbende at danse 3 timer udover kompagniet, hver uge hos Dansestudiet. Der kan dog gøres undtagelser fra ovenstående krav i tilfælde af særligt talentfulde unge.

Unikum Dansekompagni er under kunstnerisk og daglig ledelse af Lisbet Kokholm Nør, som også vil være gennemgående underviser. Der vil være gæsteundervisere og -koreografer inde og arbejde med kompagniet i løbet af året.

Audition afholdes typisk én gang om året i starten af september. Du er dog altid velkommen til at sende en ansøgning til info@dansestudiet.dk

 

Lisbet K. Nør profilbillede Dansestudiet Aarhus

UNDERVISER: Lisbet K. Nør m. fl.

TID: 19 00 – 21 00 Torsdag

NIVEAUER: Optagelse med audition

STUDIE: 2

Facebook Instagram

Unikum Dansekompagni (Ungdomskompagniet)

TORSDAG
19:00 - 21:00