Lisbet K. Nør profilbillede Dansestudiet Aarhus

Lisbet er medindehaver af Dansestudiet Aarhus, siden marts 2020. Hun startede sin danserejse på Stepz Dansestudie’s 1 årige danseuddanelse i København, 2003. Efterfølgende havde hun flere længere ophold i New York City hvor hun b.la. tog The PSP-Program på Limón institutet. Yderligere har hun dygtigtgjort sig og hentet inspiration mange steder i verdenen, særligt indenfor de urbane genre.

Lisbet har en lang dansekarriere bag sig, både som udøvende danser og koreograf. Hun har ledet mange store danseprojekter og afholdt et væld af danseworkshops både nationalt og internationalt (Bl.a. Hamborg, Indie, Cypern, Peru og Venezuela)

I gennem hele hendes dansekarriere har hun altid holdt meget af at undervise og elsker at dele sin store passion for dans og bevægelse. Det, at dele bevægeglæden med andre, gør hverdagen magisk og skruer livsglæden i top.

Lisbet har en 3 årige professions bachelor i Afspænding og Psykomotorik, 2014, og hun har efterfølgende uddannet sig til yogalærer indenfor terapeutisk yoga fra The Soma Yoga Institute i San Fransisco. Alt sammen noget der har givet hende en solid viden om kroppen hun ofte inddrage i sin undervisning.

Leave a Reply